Save the Date: Dag van de Vrouwenzorg

4 oktober 2022|Door Titus Health Care

Omcirkel donderdag 1 juni 2023 alvast groot in je agenda want Titus Health Care organiseert de allereerste Dag van de Vrouwenzorg! Dompel je een dag lang onder in alle aspecten van de vrouwenzorg. Van anticonceptie tot overgang, van abortus tot seksualiteit. Voor verloskundigen en physician assistants wordt accreditatie aangevraagd bij de KNOV en de NAPA (6 punten).

Thema: een tikkeltje anders

Het thema van de Dag van de Vrouwenzorg is ‘een tikkeltje anders’. De Dag van de Vrouwenzorg inspireert hiermee om met een open blik te kijken naar vrouwenzorg in Nederland en om ideeën uit te wisselen met andere zorgverleners. Dit alles via een afwisselend programma met wetenschappelijke sessies, workshops en parallel sessies. Kortom: voor ieder wat wils!

Praktische informatie

Om deze dag voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken, organiseren we de Dag van de Vrouwenzorg centraal in Nederland op een prachtige locatie: De Fabrique in Utrecht. De Fabrique rijdt makkelijk aan vanaf diverse locaties en er is voldoende parkeergelegenheid. De dag start om 9.00 uur en eindigt rond 16.30 uur. Inschrijven kan nu via onze webshop. Een dagkaart kost €245,- maar als je er snel bij bent, ontvang je €25,- korting en betaal je dus maar €220,- voor deze inspirerende dag. De early bird korting geldt tot 1 december. En mooi meegenomen: tijdens de dag zorgen we natuurlijk voor heerlijke koffie, thee, lunch en lekkere tussendoortjes.

Winactie

Diverse experts delen tijdens de Dag van de Vrouwenzorg hun ervaringen en natuurlijk beantwoorden ze óók jullie brandende vragen. Daarom vragen wij jou: waar lig jij ‘s nachts van wakker? Welke vraagstukken kom je in de praktijk tegen? Welke casus is je altijd bijgebleven? Kortom: welke vraag zou jij willen stellen aan de vrouwenzorg experts tijdens de Dag van de Vrouwenzorg? Stuur jouw vraag in door te mailen naar medical@titushealthcare.nl. Wij verloten drie gratis tickets onder de inzendingen!

Volg de Dag van de Vrouwenzorg op de voet

Op dit moment zijn we druk bezig om een inspirerend, gevarieerd programma samen te stellen. Wil je op de hoogte blijven van het programma en meegenieten van de organisatie? Houd onze social media kanalen in de gaten voor updates. Je vindt ons op Instagram (@dagvandevrouwenzorg en @spiralenmeisjes) en LinkedIn.

Wij kijken er alvast naar uit, zien we jou en jouw collega’s op 1 juni 2023?
Inschrijven doe je hier.

1 juni 2023: Dag van de Vrouwenzorg