Titus Health Care werkt samen met partners binnen de women’s health. Met een sterk netwerk bereiken we meer!

Titus Health Care wil bijdragen aan de gezondheidszorg voor vrouwen in Nederland en België. Dit doen we door nieuwe gynaecologische producten beschikbaar te maken en te investeren in scholingen en trainingen voor zorgverleners. Door onze jarenlange ervaring binnen de women’s health hebben we een sterk netwerk opgebouwd binnen het gynaecologisch veld. Uitstekende relaties met opinieleiders en toonaangevende klinieken zijn hierbij van groot belang.

Sinds 2014 is Titus Health Care bovendien in het bezit van een farmaceutische groothandelsvergunning, zodat autonoom importeren van geneesmiddelen uit de EU en het distribueren daarvan in Nederland mogelijk is.

Deze sterke basis zetten wij in bij samenwerkingen met partners binnen de women’s health. Zo zetten we samen een extra stap om bij te dragen aan de gezondheidszorg voor vrouwen.

NEEM CONTACT OP

Samenwerking Titus Health Care en Organon

Titus Health Care en Organon sloegen begin 2022 de handen ineen. Beide bedrijven delen de ambitie om bij te dragen aan de educatie van zorgverleners zodat zij vrouwen optimaal passend advies kunnen geven over anticonceptie. Omdat iedere vrouw uniek is en zodat zorgverleners vrouwen optimaal kunnen adviseren over anticonceptie. Titus Health Care verzorgt nu medische Implanon NXT® trainingen namens Organon.