Team

Titus Health Care is in 2009 opgericht door Joep de Mönnink. Sinds 2010 is ook partner Judith Wiegant de drijvende kracht achter Titus Health Care. Joep en Judith werken nauw samen met hun teamleden en verschillende medische adviseurs.
Judith Wiegant

Judith Wiegant

Partner

Judith is sinds 2010 als directeur van Titus Health Care verantwoordelijk voor de commerciële strategie van THC.
Daarnaast is Judith belast met alle GDP (Goede Distributie Praktijken) gerelateerde zaken, zoals onderhoud van de farmaceutische groothandelsvergunning die in 2014 is toegekend.

Joep de Mönnink

Joep de Mönnink

Partner

Sinds 2009 is Joep oprichter en directeur van Titus Health Care. Met behulp van een krachtig netwerk in de gynaecologie, uitgebreide kennis van de Nederlandse gezondheidszorg en jarenlange ervaring in de farmaceutische en Biotech industrie, wordt bijgedragen aan het verbeteren van de gynaecologische gezondheidszorg in Nederland.

Milly Poort

Milly Poort

Client Service Manager

Milly is verantwoordelijk voor het Forum en de onlineverkoop van de anticonceptiespiralen. Daarnaast is Milly binnen THC verantwoordelijk voor redactionele werkzaamheden.

Carola Ens

Carola Ens

Office Manager

Carola houdt zich bezig met alle front- en backoffice taken binnen Titus Health Care, zoals het beheer van de interne processen en de administratieve en financiële zaken. Daarnaast heeft zij als taak het team te ‘ontzorgen’, zodat eenieder zich kan richten op zijn eigen werkzaamheden.

Albertine Wamsteker

Albertine Wamsteker

Management Assistent

Albertine houdt zich bezig met het verwerken van facturen, opstellen van (financiële) rapportages, het maken van offertes en opdrachtbevestigingen en het voorbereiden van contracten en overeenkomsten. Daarnaast regelt zij alles rondom IT en het bijwerken van ons CRM (PerfectView) en digitale opslag.

Carolien Kerstholt

Carolien Kerstholt

Medical Advisor

Carolien houdt het team van Titus health Care op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de gynaecologie. Zo vertaalt zij wetenschappelijke studies naar nieuwe inzichten voor de praktijk en deelt deze in nieuwsbrieven en social media. Daarnaast besteedt zij veel tijd aan het zoeken naar nieuwe gynaecologische producten voor de Women’s Health portfolio van Titus Health Care.

Lisette Sier

Lisette Sier

Project Manager

Lisette is binnen de portfolio anticonceptie primair aanspreekpunt voor verloskundigen en huisartsen. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service aan Nederlandse zorgprofessionals omtrent T-Safe, Multi-Safe en instrumenten. Daarnaast verzorgt zij bijeenkomsten, nascholingen en trainingen voor zorgprofessionals.

Daniëlle van Veen

Daniëlle van Veen

Project Manager

Daniëlle is binnen de portfolio gynaecologie primair aanspreekpunt voor gynaecologen, apothekers en inkopers in Nederland. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service aan Nederlandse ziekenhuizen omtrent T-Safe, Multi-Safe, Bemfola en overige instrumenten. Daarnaast verzorgt zij bijeenkomsten, nascholingen en trainingen voor zorgprofessionals. Tot slot volgt zij in samenwerking met zorgprofessionals de ontwikkelingen op gynaecologische vakgebied.

Chantal van der Voort

Chantal van der Voort

Project Manager

Chantal is binnen de portfolio anticonceptie verantwoordelijk voor informatie, service en groei van de anticonceptie producten van THC bij alle abortusklinieken, GGD en SENSE instellingen en de huisartsen in de regio Den Haag/ Rotterdam. Zo verzorgt zij geaccrediteerde anticonceptie nascholingscursussen en IUD vaardigheden trainingen. Ook faciliteert zij trainingen bij onderwijs- en nascholingsinstanties voor zorgprofessionals. Daarnaast ondersteunt ze haar collega’s waar nodig.

Jennifer Wilkes

Jennifer Wilkes

Research medewerker

Jennifer is binnen de portfolio gynaecologie primair aanspreekpunt voor gynaecologen, apothekers en inkopers in Nederland. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service aan Nederlandse ziekenhuizen omtrent T-Safe, Multi-Safe, Ballerine, Bemfola en overige instrumenten. Daarnaast verzorgt zij bijeenkomsten, nascholingen en trainingen voor zorgprofessionals. Tot slot volgt zij in samenwerking met zorgprofessionals de ontwikkelingen op gynaecologische vakgebied.

Esther Asiedu

Esther Asiedu

Research medewerker

Esther zal gedurende haar werk binnen Titus Health Care een marktonderzoek uitvoeren. Zij zal het kennisniveau van de apotheken analyseren omtrent de noodanticonceptie en hierover een artikel uitbrengen. Verder zal zij Titus Health Care ondersteunen om een verschil te maken bij het dagelijkse leven van de Nederlandse vrouw.

Contact

Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier.