Team

Titus Health Care is in 2009 opgericht door Joep de Mönnink. Sinds 2010 is ook partner Judith Wiegant de drijvende kracht achter Titus Health Care. Joep en Judith werken nauw samen met hun teamleden en verschillende medische adviseurs.
Judith Wiegant

Judith Wiegant

Directeur

Judith is sinds 2010 als directeur van Titus Health Care verantwoordelijk voor de algehele leiding van THC en voor de aansturing van alle teamleden.
Na de lancering van de T-Safe spiraal in 2010, de toevoeging van de Multi-Safe spiralen in 2014, heeft zij in 2015 de marktintroductie in Nederland van Bemfola begeleid.

Joep de Mönnink

Joep de Mönnink

Directeur

Sinds 2009 is Joep oprichter en directeur van Titus Health Care. Met behulp van een krachtig netwerk in de gynaecologie, uitgebreide kennis van de Nederlandse gezondheidszorg en jarenlange ervaring in de farmaceutische en Biotech industrie, wordt bijgedragen aan het verbeteren van de gynaecologische gezondheidszorg in Nederland.

Milly Poort

Milly Poort

Client Service Manager

Milly is verantwoordelijk voor het T-Safe en Ballerine Forum. Daarnaast is Milly binnen THC verantwoordelijk voor redactionele werkzaamheden.

Lisette Sier

Lisette Sier

Project Manager Contraception

Lisette is primair aanspreekpunt voor verloskundigen en huisartsen in de regio Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Noord-Holland en voor de GGD en SENSE instellingen in Noord-Nederland. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service omtrent T-Safe, Multi-Safe en Ballerine en de benodigde instrumenten. 

Daniëlle van Veen

Daniëlle van Veen

Project Manager Gynaecology

Daniëlle is primair aanspreekpunt voor gynaecologen, apothekers en inkopers in Zuid-Nederland en voor verloskundigen en huisartsen in de regio Brabant en Limburg. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service omtrent T-Safe, Multi-Safe en Ballerine en de benodigde instrumenten.

Chantal van der Voort

Chantal van der Voort

Project Manager Contraception

Chantal is primair aanspreekpunt voor alle abortusklinieken, GGD en SENSE instellingen in Zuid-Nederland en de verloskundigen en huisartsen in de regio Zuid-Holland en Zeeland. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service omtrent T-Safe, Multi-Safe en Ballerine en de benodigde instrumenten.

Jennifer Wilkes

Jennifer Wilkes

Project Manager Gynaecology

Jennifer is primair aanspreekpunt voor gynaecologen, apothekers en inkopers in Noord-Nederland en verloskundigen en huisartsen in de regio Overijssel, Gelderland en Utrecht. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service omtrent T-Safe, Multi-Safe en Ballerine en de benodigde instrumenten.

Imara Warmenhoven-Wilsens

Imara Warmenhoven-Wilsens

Medical Project Manager Gynaecology België

Imara is primair aanspreekpunt voor gynaecologen, apothekers, inkopers en huisartsen in Vlaanderen. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service omtrent Ballerine en de benodigde instrumenten.
Daarnaast verzorgt Imara bijeenkomsten, geaccrediteerde nascholingen en trainingen voor zorgprofessionals.

Mabel Adu Gyan

Mabel Adu Gyan

Medical Advisor

Mabel houdt het team op de hoogte van de nieuwste gynaecologische ontwikkelingen en beantwoordt vragen van zowel zorgprofessionals als vrouwen. Mabel draagt ook verantwoordelijkheid voor de farmacovigilantie. Daarnaast zoekt zij naar nieuwe producten ter uitbreiding van het product portfolio van Titus Health Care.

Carolien

Carolien

Medical Advisor

Carolien houdt het team op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de gynaecologie. Zo vertaalt zij wetenschappelijke studies naar inzichten voor de praktijk en beantwoordt zij medisch vragen van zorgprofessionals. Carolien zoekt actief naar nieuwe gynaecologische producten voor de Women’s Health portfolio van THC.

Albertine Wamsteker

Albertine Wamsteker

Management Assistent

Albertine houdt zich bezig met het verwerken van facturen, opstellen van (financiële) rapportages, het maken van offertes en opdrachtbevestigingen en het voorbereiden van contracten en overeenkomsten. Daarnaast regelt zij alles rondom IT, het bijwerken van ons CRM (PerfectView) en optimaliseert zij de bedrijfsprocessen.

Monique Langelaan

Monique Langelaan

Facility Employee

Monique is verantwoordelijk voor de online bestellingen, magazijn/voorraadbeheer, het ontvangen van cliënten en leveranciers, beantwoorden van telefoon, catering kantoor en ondersteuning van collega’s.

Contact

Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier.