Team

Titus Health Care is in 2009 opgericht door Joep de Mönnink. Sinds 2010 is ook partner Judith Wiegant de drijvende kracht achter Titus Health Care. Joep en Judith werken nauw samen met hun teamleden en verschillende medische adviseurs.
Judith Wiegant

Judith Wiegant

Partner

Judith is sinds 2010 als directeur van Titus Health Care verantwoordelijk voor de commerciële strategie van THC.
Daarnaast is Judith belast met alle GDP (Goede Distributie Praktijken) gerelateerde zaken, zoals onderhoud van de farmaceutische groothandelsvergunning die in 2014 is toegekend.

Joep de Mönnink

Joep de Mönnink

Partner

Sinds 2009 is Joep oprichter en directeur van Titus Health Care. Met behulp van een krachtig netwerk in de gynaecologie, uitgebreide kennis van de Nederlandse gezondheidszorg en jarenlange ervaring in de farmaceutische en Biotech industrie, wordt bijgedragen aan het verbeteren van de gynaecologische gezondheidszorg in Nederland.

Milly Poort

Milly Poort

Client Service Manager

Milly onderhoudt het contact met zorgprofessionals en vrouwen en verzorgt de (After)Sales op het gebied van de anticonceptie. Zij is verantwoordelijk voor het Forum en de onlineverkoop van de anticonceptiespiralen. Daarnaast is Milly binnen THC verantwoordelijk voor alle redactionele werkzaamheden.

Daniëlle van Veen

Daniëlle van Veen

Project Manager

Het dagelijks werken met de uitdagingen van medisch vertaalwerk heeft mijn interesse in de medische sector gewekt. Mijn functie bij Titus Health Care is een logische vervolgstap, waarbij ik de meerwaarde die THC wil bieden voor de Nederlandse vrouw een mooi uitgangspunt vind.

Annelies Koop

Annelies Koop

Project Manager

Annelies is binnen de portfolio anticonceptie verantwoordelijk voor diverse projecten. Zo verzorgt zij geaccrediteerde anticonceptie nascholingscursussen en faciliteert zij T-Safe en Multi-Safe trainingen bij onderwijs- en nascholingsinstanties voor zorgprofessionals.

Carola Ens

Carola Ens

Office Manager

Carola houdt zich bezig met alle front- en backoffice taken binnen Titus Health Care, zoals het beheer van de interne processen en de administratieve en financiële zaken. Daarnaast heeft zij als taak het team te ‘ontzorgen’, zodat eenieder zich kan richten op zijn eigen werkzaamheden.

Carolien Kerstholt

Carolien Kerstholt

Stagiair

Tijdens mijn stageperiode wil ik mijn biomedische achtergrond inzetten om op zoek te gaan naar nieuwe producten voor de portfolio van Titus Health Care. In deze open omgeving leer ik van dichtbij hoe wetenschappelijk kennis wordt toegepast in de praktijk en écht toegevoegde waarde biedt voor de samenleving.

Chantal van der Voort

Chantal van der Voort

Project Manager

Via mijn vorige baan had ik hele goede contacten met Titus Health Care. De stap om bij dit bedrijf te gaan werken was dan ook niet groot. De samenwerking was vanaf het begin meteen goed. Doordat THC een kleine onderneming is, leer ik ontzettend veel over hoe een bedrijf in elkaar zit en krijg ik veel mee van allerlei zaken. De sfeer is heel ontspannen en persoonlijk.

Lisette Sier

Lisette Sier

Project Manager

Lisette is binnen de portfolio anticonceptie primair aanspreekpunt voor verloskundigen en huisartsen. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service aan Nederlandse zorgprofessionals omtrent T-Safe, Multi-Safe en instrumenten. Daarnaast verzorgt zij bijeenkomsten, nascholingen en trainingen voor zorgprofessionals.

Contact

Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier.