Daniëlle van Veen

PROJECT MANAGER
MARKETING & GYNAECOLOGY
Team Titus Health Care - Daniëlle

“Het dagelijks werken met de uitdagingen van medisch vertaalwerk heeft mijn interesse in de medische sector gewekt. Mijn functie bij Titus Health Care is een logische vervolgstap, waarbij ik de meerwaarde die THC wil bieden voor de Nederlandse vrouw een mooi uitgangspunt vind. Naast mijn werk sport ik graag en ben ik regelmatig bij concerten en op festivals te vinden."


Bij Titus Health Care

Daniëlle is primair aanspreekpunt voor gynaecologen werkzaam in zelfstandige behandelcentra (ZBC’s) in heel Nederland. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service omtrent T-Safe, Multi-Safe en Flexi-T en de benodigde instrumenten.

Daarnaast is Daniëlle verantwoordelijk voor de marketing(activiteiten) van Titus Health Care.

Eerdere ervaring

Daniëlle heeft een bachelorsdiploma Nederlandse Taal en Cultuur behaald aan de Universiteit Leiden, gevolgd door een masterdiploma Journalistiek en Nieuwe Media, eveneens in Leiden. Na het behalen van deze diploma’s is zij als projectmanager en later als leidinggevende aan de slag gegaan bij een vertaalbureau, waar zij zich met name richtte op medisch gespecialiseerd vertaalwerk.