Daniëlle van Veen

PROJECT MANAGER GYNAECOLOGY

Danielle

“Het dagelijks werken met de uitdagingen van medisch vertaalwerk heeft mijn interesse in de medische sector gewekt. Mijn functie bij Titus Health Care is een logische vervolgstap, waarbij ik de meerwaarde die THC wil bieden voor de Nederlandse vrouw een mooi uitgangspunt vind. Naast mijn werk sport ik graag en ben ik regelmatig bij concerten en op festivals te vinden.“


Bij Titus Health Care


Daniëlle is primair aanspreekpunt voor gynaecologen, apothekers en inkopers in Zuid-Nederland en voor verloskundigen en huisartsen in de regio Brabant en Limburg. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service omtrent T-Safe, Multi-Safe en Ballerine en de benodigde instrumenten.

Daarnaast ontwikkelt Daniëlle geaccrediteerde nascholingen, verzorgt zij bijeenkomsten en trainingen voor zorgverleners. Tot slot volgt zij in samenwerking met zorgprofessionals de ontwikkelingen op het gynaecologische vakgebied.

Eerdere ervaring


Daniëlle heeft een bachelorsdiploma Nederlandse Taal en Cultuur behaald aan de Universiteit Leiden, gevolgd door een masterdiploma Journalistiek en Nieuwe Media, eveneens in Leiden. Na het behalen van deze diploma’s is zij als projectmanager en later als leidinggevende aan de slag gegaan bij een vertaalbureau, waar zij zich met name richtte op medisch gespecialiseerd vertaalwerk.