Chantal van der voort

“Via mijn vorige baan had ik hele goede contacten met Titus Health Care. De stap om bij dit bedrijf te gaan werken was dan ook niet groot. De samenwerking was vanaf het begin meteen goed. Doordat THC een kleine onderneming is, leer ik ontzettend veel over hoe een bedrijf in elkaar zit en krijg ik veel mee van allerlei zaken. De sfeer is heel ontspannen en persoonlijk.”

Project Manager Contraception

Chantal is binnen de portfolio anticonceptie verantwoordelijk voor informatie, service en groei van de anticonceptie producten van THC bij alle abortusklinieken, GGD en SENSE instellingen en daarbij de huisartsen en verloskundigen in de regio Zuid-Holland en Zeeland. Zij verzorgt onder meer geaccrediteerde anticonceptie nascholingscursussen en IUD vaardigheden trainingen. Daarnaast ondersteunt ze haar collega’s waar nodig.

Ervaring

Chantal heeft ruim vijftien jaar in de abortushulpverlening gewerkt als HBO verpleegkundige. Het werken in de vrouwenhulpverlening vond ze erg fijn. Naast de begeleiding tijdens de behandeling, lag haar uitdaging in het vinden van een passend en betrouwbaar anticonceptiemiddel, zoals bijv. de T-Safe. Het maken van de vertaalslag naar zorgprofessionals wordt nu een nieuwe uitdaging.