Lisette Sier

PROJECT MANAGER CONTRACEPTION
Team Titus Health Care - Lisette

"Na jaren als bestralingstherapeute te hebben gewerkt, heb ik de stap van ziekenhuis naar bedrijfsleven gezet. Ik verleen graag service om mensen te ondersteunen en te ontzorgen. Daarnaast houd ik ervan om ‘outside of the box’ te denken, te zoeken naar oplossingen en nieuwe ideeën uit te werken. Ik ontwikkel o.a. nieuwe scholingen op het gebied van anticonceptie, zodat zorgprofessionals een podium krijgen om kennis te delen en van elkaar te leren. We hebben al heel veel stappen gezet om de anticonceptiezorg te verbeteren en ik verheug mij op alles wat ik nog kan gaan betekenen. In mijn vrije tijd sta ik het liefst in de keuken om te koken of om de mooiste én lekkerste taarten te bakken.“


Bij Titus Health Care

Lisette is primair aanspreekpunt voor verloskundigen en huisartsen in de regio Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland Overijssel en Noord-Holland en voor de GGD in Noord-Nederland. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service omtrent T-Safe, Multi-Safe en Ballerine en de benodigde instrumenten. Daarnaast ontwikkelt Lisette geaccrediteerde nascholingen, verzorgt zij bijeenkomsten en trainingen voor zorgprofessionals. Tot slot volgt zij in samenwerking met zorgprofessionals de ontwikkelingen op het gynaecologische vakgebied.

Eerdere ervaring

Lisette is in het bezit van een MBRT- diploma en heeft bijna 10 jaar ervaring als bestralingstherapeute. Daarbij had zij voornamelijk interesse in het gynaecologische gebied. Nadat zij een onderzoek mocht presenteren op het Europese ESTRO congres is bij haar het vuur aangewakkerd om meer informatie te delen. Daarom is Lisette een lifestyle blog begonnen, waarop zij een inspiratiebron kan zijn voor de Nederlandse vrouw. Dit sluit aan bij de visie van Titus Health Care: vrij om te zijn wie je bent.