Joep de Mönnink

“Door mijn eerdere werkzaamheden kreeg ik affiniteit met de gynaecologische gezondheidszorg. Ik bouwde een netwerk op van interessante, waardevolle en gedreven mensen. Eind 2009 heb ik de stap gezet om mijn droom te realiseren: een bedrijf oprichten waarin ik naar eigen idee een bijdrage kan leveren aan de gynaecologische zorg in Nederland, met als doel het verschil te maken voor de Nederlandse vrouw.”

Partner

Sinds 2009 is Joep oprichter en directeur van Titus Health Care. Met behulp van een krachtig netwerk in de gynaecologie, uitgebreide kennis van de Nederlandse gezondheidszorg en jarenlange ervaring in de farmaceutische en Biotech industrie, wordt bijgedragen aan het verbeteren van de gynaecologische gezondheidszorg in Nederland. Binnen Titus Health Care BV houdt Joep de Mönnink zich bezig met general management, finance en business development. Veel aandacht gaat momenteel uit naar de ontwikkeling van een IVF predictietest bij dochterbedrijf ARTPred.

Ervaring

Voorheen bekleedde Joep diverse marketing, sales en directie functies bij Serono, Merck KGa en Merck/Serono. Joep was projectleider van de integratie van Serono in Merck in Nederland en daarnaast lid van de global fertility strategy group.