Overzicht Trainingen

Hieronder zie je een overzicht van al onze trainingen voor zorgverleners. Wil je ook onze scholingen en e-learnings bekijken? Ga dan terug naar de overzichtspagina.

Anticonceptie Vaardighedentraining


De Anticonceptie Vaardighedentraining richt zich op de theorie en vaardigheden voor het leveren van uitstekende anticonceptiezorg. Tijdens de plenaire sessie licht een ervaren zorgprofessional de belangrijkste theorie toe en beantwoordt deze al je vragen. Daarna oefen je in drie carrousels met het plaatsen van langdurige anticonceptiemethoden: het hormoonspiraal, het koperspiraal en het implantatiestaafje.

Doelgroep: verloskundigen, (huis)artsen, physician assistants (PA’s)
Duur: 5 uur
Kosten: 195 euro
Accreditatiepunten KNOV, ABC1 en NAPA: 4 punten*
Maximaal aantal deelnemers: 12

Direct bestellen

NB: op aanvraag kan deze scholing ook op de eigen locatie worden verzorgd. Mail voor meer informatie naar info@titushealthcare.nl.
*Deze scholing is door de KNOV geaccrediteerd als training anticonceptie (theorie en vaardigheid) ter voorbereiding op de in vivo training.

Implanon NXT®Insertie & verwijdering


Namens Organon verzorgt Titus Health Care medische Implanon NXT® insertie- en verwijdertrainingen. Onder begeleiding van een ervaren zorgprofessional oefen je de techniek voor insertie en verwijdering van het implantatiestaafje. Daarnaast komen belangrijke theoretische achtergronden aan bod zoals de werking, bijwerkingen en (contra-)indicaties.

Doelgroep: (huis)artsen, PA’s en verloskundigen
Duur: 1 uur
Kosteloos

direct bestellen

T-SafeInsertie & counseling


MEEST GEKOZEN!

Ter kennismaking en optimalisering van je kennis over T-Safe en de insertievaardigheid hebben wij deze scholingsmodule ontwikkeld. Samen nemen wij de T-Safe insertietechniek door, evenals de belangrijkste klinische implicaties, bijwerkingenprofiel en laatste onderzoeken. Je ontvangt een gratis T-Safe oefenspiraal, uterusmodel, informatieblok en patiëntenfolders.

Doelgroep: (huis)artsen en verloskundigen
Duur: 0,5 uur
Kosteloos

Direct bestellen

Multi-SafeInsertie & counseling


Ter kennismaking en optimalisering van je kennis over Multi-Safe en de insertievaardigheid hebben wij deze scholingsmodule ontwikkeld. Samen nemen wij de Multi-Safe (short) insertietechniek door, evenals de belangrijkste klinische implicaties, bijwerkingenprofiel en laatste onderzoeken. Je ontvangt een gratis Multi-Safe oefenspiraal, uterusmodel, informatieblok en patiëntenfolders.

Doelgroep: (huis)artsen en verloskundigen
Duur: 0,5 uur
Kosteloos

direct bestellen

Flexi-TInsertie & counseling


Ter kennismaking en optimalisering van je kennis over Flexi-T en de insertievaardigheid hebben wij deze scholingsmodule ontwikkeld. Samen nemen wij de Flexi-T insertietechniek door, evenals de belangrijkste klinische implicaties, bijwerkingenprofiel en laatste onderzoeken. Je ontvangt een gratis Flexi-T oefenspiraal, uterusmodel, informatieblok en patiëntenfolders.

Doelgroep: (huis)artsen en verloskundigen
Duur: 0,5 uur
Kosteloos

Direct bestellen

BallerineInsertie & counseling


Ter kennismaking en optimalisering van je kennis over Ballerine en de insertievaardigheid hebben wij deze scholingsmodule ontwikkeld. Samen nemen wij de Ballerine insertietechniek door, evenals de belangrijkste klinische implicaties, bijwerkingenprofiel en laatste onderzoeken. Je ontvangt een gratis Ballerine oefenspiraal, uterusmodel, informatieblok en patiëntenfolders.

Doelgroep: (huis)artsen en verloskundigen
Duur: 0,5 uur
Kosteloos

direct bestellen