Overzicht Trainingen

Hieronder zie je een overzicht van al onze trainingen voor zorgverleners. Wil je ook onze scholingen en e-learnings bekijken? Ga dan terug naar de overzichtspagina.

Anticonceptie Vaardighedentraining


De Anticonceptie Vaardighedentraining richt zich op theorie en vaardigheden voor het leveren van uitstekende anticonceptiezorg. Tijdens de plenaire sessie licht een ervaren zorgprofessional de belangrijkste theorie toe. Daarna oefen je in drie carrousels met het plaatsen van: het hormoonspiraal, het koperspiraal en het implantatiestaafje.

Doelgroep: verloskundigen, (huis)artsen, physician assistants (PA’s)
Duur: 5 uur
Kosten: 195 euro
Accreditatiepunten KNOV, ABC1 en NAPA: 4 punten*

Direct bestellen

*Deze scholing is door de KNOV geaccrediteerd als training anticonceptie (theorie en vaardigheid) ter voorbereiding op de in vivo training. Ook te boeken in combinatie met de e-learning Anticonceptieadvies op Maat.

T-SafeInsertie & counseling


MEEST GEKOZEN!

Wil je ook kennismaken met de T-Safe insertietechniek of heb je vragen hierover? Vraag dan deze module aan. Samen met jou nemen we de T-Safe insertietechniek door. Daarnaast gaan we in op onder andere werking, bijwerkingen en (contra-)indicaties. Je ontvangt een gratis T-Safe demonstratiemodel en patiëntenfolders.

Doelgroep: (huis)artsen, PA’s en verloskundigen
Duur: 0,5 uur
Kosteloos

Direct bestellen

Implanon NXT®Insertie & verwijdering


Namens Organon verzorgt Titus Health Care medische Implanon NXT® insertie- en verwijdertrainingen. Onder begeleiding van een ervaren zorgprofessional oefen je de techniek voor insertie en verwijdering van het implantatiestaafje. Daarnaast komt informatie aan bod zoals werking, bijwerkingen en (contra-)indicaties.

Doelgroep: (huis)artsen, PA’s en verloskundigen
Duur: 1 uur
Kosteloos

direct bestellen

Multi-SafeInsertie & counseling


Wil je ook kennismaken met de insertietechniek van Multi-Safe of heb je vragen hierover? Vraag dan deze module aan. Samen met jou nemen we de insertietechniek door. Daarnaast gaan we in op onder andere werking, bijwerkingen en (contra-)indicaties. Je ontvangt een gratis Multi-Safe demonstratiemodel en patiëntenfolders.

Doelgroep: (huis)artsen, PA’s en verloskundigen
Duur: 0,5 uur
Kosteloos

direct bestellen

Flexi-TInsertie & counseling


Wil je ook kennismaken met de Flexi-T insertietechniek of heb je vragen hierover? Vraag dan deze module aan. Samen met jou nemen we de insertietechniek van Flexi-T door. Daarnaast gaan we in op onder andere werking, bijwerkingen en (contra-)indicaties. Je ontvangt een gratis Flexi-T demonstratiemodel en patiëntenfolders.

Doelgroep: (huis)artsen, PA’s en verloskundigen
Duur: 0,5 uur
Kosteloos

Direct bestellen