Overzicht E-learnings

Hieronder zie je een overzicht van al onze e-learnings voor zorgverleners. Wil je ook onze scholingen en trainingen bekijken? Ga dan terug naar de overzichtspagina.

Menstruele Cyclus


Anticonceptiezorg start met kennis van de menstruele cyclus. Goede kennis van de menstruatiecyclus vormt de basis voor counseling van anticonceptie en ondersteunt bij het beantwoorden van vragen over werking en bijwerkingen van diverse anticonceptiemethoden. De e-learning Menstruele Cyclus is bedoeld als opfrissing van de kennis over de menstruatiecyclus. De werking vanuit de hersenen naar ovaria en uterus komen aan bod. Daarnaast worden ook levensfasen, klachten en stoornissen en invloeden van buitenaf besproken. De e-learning wordt afgesloten met een eindtoets.

Doelgroep: verloskundigen
Duur: 1 uur
Kosten: 25 euro
Accreditatie KNOV: 1 punt

Direct bestellen

Noodanticonceptie


Zorgverleners die anticonceptiezorg leveren, krijgen vaak ook vragen over noodanticonceptie. Ter ondersteuning heeft Titus Health Care de e-learning Noodanticonceptie ontwikkeld.
Deze e-learning start met een korte opfrissing van de werking van de menstruele cyclus. Daarna komen de werking, bijwerkingen, indicaties en contra-indicaties aan bod van de morning-afterpil met levonorgestrel, de morning-afterpil met ulipristal en tot slot het koperspiraal. De e-learning wordt afgesloten met een eindtoets.

Doelgroep: verloskundigen
Duur: 1 uur
Kosten: 25 euro
Accreditatie KNOV: 1 punt

direct bestellen