Overzicht E-learnings

Hieronder zie je een overzicht van al onze e-learnings voor zorgverleners. Wil je ook onze scholingen en trainingen bekijken? Ga dan terug naar de overzichtspagina.

Menstruele Cyclus


Kennis van de menstruatiecyclus vormt de basis voor counseling van anticonceptie en ondersteunt bij het beantwoorden van vragen over werking en bijwerkingen van diverse methoden. De e-learning ‘Menstruele Cyclus’ frist je kennis over de menstruatiecyclus op. Ook levensfasen, klachten en stoornissen komen aan bod.

Duur: 1 uur
Kosten: 25 euro
Accreditatie KNOV: 1 punt
Accreditatiepunten KNOV – deelregister anticonceptie: geen

Direct bestellen

Noodanticonceptie


Zorgverleners die anticonceptiezorg leveren, krijgen vaak ook vragen over noodanticonceptie. De e-learning ‘Noodanticonceptie’ start met een korte opfrissing van de werking van de menstruele cyclus. Daarna komen de morning-afterpil met levonorgestrel of met ulipristal aan bod, en tot slot het koperspiraal.

Duur: 1 uur
Kosten: 25 euro
Accreditatie KNOV: 1 punt
Accreditatiepunten KNOV – deelregister anticonceptie: 1 punt

direct bestellen

De Anticonceptiepil


De e-learning ‘De Anticonceptiepil’ geeft houvast bij counseling over de pil. Er zijn veel verschillende soorten anticonceptiepillen beschikbaar, maar hoe weet je nu welke pil het beste past bij welke vrouw? Wat is de werking van de anticonceptiepil? Wat is belangrijk tijdens de anamnese? Welke punten bespreek je met vrouwen?

Duur: 1 uur
Kosten: 37,50 euro
Accreditatie KNOV: 1,5 punt
Accreditatiepunten KNOV – deelregister anticonceptie: 1,5

Direct bestellen