Bedrijfsomschrijving
Titus Health Care bestaat uit een klein, dynamisch en gedreven team, dat een bijdrage wil leveren aan de gezondheidszorg op het gebied van Gynaecologie. Ter versterking van onze organisatie in Oude Meer hebben wij een vacature voor een Facilitair Medewerker voor 24 uur per week.

Wat zijn je werkzaamheden?
Als Facilitair Medewerker ben je primair ondersteunend aan je collega’s en onze klanten. Je zorgt voor een representatief kantoor, bemant de receptie en ontvangt gasten. Je beantwoordt telefonische en online vragen van klanten, maakt bestellingen gereed voor verzending en zet alle benodigde materialen klaar voor scholingen van onze projectmanagers. Je voert lichte administratieve taken uit en bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en een overzichtelijk, schoon en opgeruimd magazijn. Daarnaast verzorg je de catering op kantoor (smoothies, salades en lunch) en behoren lichte schoonmaakwerkzaamheden tot je taak.

Functie-eisen?
Je hebt tenminste een MBO werk- en denkniveau. Je bent van nature servicegericht en vindt het leuk om collega’s te ontzorgen. Je kunt prioriteiten stellen en weet het hoofd koel te houden. Je bent woonachtig in de omgeving Oude Meer (vlakbij Aalsmeer) en bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, verdeeld over 4 dagen (ma, di, do en vrij).

Wat bieden wij?
Je gaat onderdeel uitmaken van een hecht, professioneel en vooral supergezellig team. Op ons kantoor heerst een informele cultuur. Wij bieden een marktconform salaris met goede secondaire arbeidsvoorwaarden.

Lijkt deze functie je op het lijf geschreven? Reageer dan met een originele sollicitatiebrief met referenties & Curriculum Vitae vóór 15 oktober 2020 via [email protected].