Vacature Medical Project Manager Gynaecology

14 september 2021

GEZOCHT: Medical Project Manager Gynaecology
REGIO: Franstalig België

Bedrijfsomschrijving
Titus Health Care wil het verschil maken in het dagelijks leven van vrouwen. Middels onze jarenlange ervaring en kennis en ons krachtige netwerk willen wij een bijdrage leveren aan de gezondheidszorg. Wij zijn een klein, dynamisch en gedreven team, dat opereert tussen wetenschap en business op het gebied van Women’s Health.
Ter versterking van onze groeiende organisatie in de Benelux zijn wij per direct op zoek naar een Medical Project Manager Gynaecology voor het Franstalige gedeelte van België.
Om deze veelzijdige en verantwoordelijke functie te kunnen uitvoeren, wordt het volgende van je gevraagd:

Wat zijn je werkzaamheden?
Je bent als Medical Project Manager Gynaecology primair aanspreekpunt voor gynaecologen, huisartsen en abortusartsen in het Franstalige gedeelte van België. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ons IUD-assortiment (Ballerine, Flexi-T en instrumenten) aan ziekenhuizen, privépraktijken en klinieken. Je organiseert bijeenkomsten, nascholingen en trainingen voor gynaecologen, huisartsen en abortusartsen. Je bent de oren en ogen van ons bedrijf en bent betrokken bij de introductie van nieuwe gynaecologische producten. Je bent 90% van je tijd werkzaam in de regio en 10% op kantoor in Nederland. Met jouw energieke inzet help jij onze sales targets te behalen.

Wat zijn je eigenschappen?
Je hebt ten minste een afgeronde secundaire opleiding en hebt bij voorkeur ervaring in een commerciële (sales) functie binnen de gynaecologie óf als zorgverlener binnen de gynaecologie. Je hebt in ieder geval van nature een commerciële instelling en je kerncompetenties liggen op het vlak van resultaatgerichtheid en lef. Je rust niet voor je doelen zijn gerealiseerd. Je bent ambitieus, veranderingsgezind, besluitvaardig, overtuigend en kan gestructureerd en professioneel werken. Je hebt passie voor je vak en bent een standvastige persoonlijkheid die zich niet gemakkelijk uit het veld laat slaan. Je hebt affiniteit met gynaecologie en gynaecologische producten.
Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en bereid om soms in de avonden te werken. Gezien de voertaal in jouw regio Frans is, is het een vereiste dat je zowel de Nederlandse als de Franse taal uitstekend beheerst. Kennis van de Belgische gezondheidszorg is een pré, maar geen vereiste.

Is deze functie je op het lijf geschreven? Reageer dan met een originele sollicitatiebrief en je curriculum vitae via finance@titushealthcare.nl.