Tess Yntema

"Tijdens mijn stage wil ik de buitenlandse markt onderzoeken om interessante producten te vinden op gynaecologisch gebied, die passen in de Women’s Health portfolio van Titus Health Care. Gedurende deze periode wil ik leren hoe je de werelden van wetenschap, bedrijfsleven en beleid kunt overbruggen."

Stagiair

Tess zal gedurende haar stage periode drie interessante gynaecologische producten onderzoeken die mogelijk toegevoegd kunnen worden aan het product portfolio van THC. Belangrijke aspecten die aan bod komen zijn de wetenschappelijke achtergrond, de registratie en vergoedingsmogelijkheden van het product.

Ervaring

Tess is student aan de Universiteit van Groningen(RUG). Zij studeert Biomedische Wetenschappen en zit in het tweede jaar van haar master. Zij volgt het ‘Wetenschap, Business en Beleid’ traject van haar opleiding en wil haar biomedische kennis in een breder perspectief plaatsen.

In Groningen heeft zij studenten begeleid aan de RUG met het syndroom van Asperger of klassiek autisme en heeft hen tevens ondersteund met hun planning. Daarnaast is zij actief geweest bij studentenvereniging Albertus Magnus.