Maaike Tomesen

PROJECT MANAGER CONTRACEPTION

Team Titus Health Care - Maaike

Na 11 jaar werkzaam te zijn geweest als eerstelijns verloskundige kwam deze functie op mijn pad. Een nieuwe uitdaging waarin ik mijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren in kan zetten. Ik vind het fijn om andere zorgprofessionals te kunnen ondersteunen en er aan bij te dragen dat de gezondheidszorg voor vrouwen wordt geoptimaliseerd.In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn gezin en (salsa-)dans ik graag.


Bij Titus Health Care

Maaike is primair aanspreekpunt voor verloskundigen, huisartsen en PA’s in de regio Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service omtrent T-Safe, Multi-Safe, Flexi-T, Ballerine en de benodigde instrumenten. Maaike verzorgt eveneens medische insertie- en verwijdertrainingen van het Implantatiestaafje. Daarnaast ontwikkelt Maaike geaccrediteerde nascholingen, verzorgt zij bijeenkomsten en trainingen voor zorgprofessionals. Tot slot volgt zij in samenwerking met zorgprofessionals de ontwikkelingen op het gynaecologische vakgebied.

Eerdere ervaring

Maaike heeft 11 jaar werkervaring als eerstelijns verloskundige opgedaan. Tijdens haar werk als verloskundige in een maatschap was zij dagelijks betrokken bij de anticonceptiezorg voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd.