Market access

Registratie en vergoeding zijn de meest kritische stappen bij de introductie van een nieuw geneesmiddel.

Market access

Registratie en vergoeding zijn de meest kritische stappen bij de introductie van een nieuw geneesmiddel. Zeker in een land als Nederland, waar patiënten niet gewend zijn aan een eigen bijdrage voor gezondheidszorg, is het verkrijgen van volledige vergoeding essentieel.

Titus Health Care maakt samen met gespecialiseerde business partners een analyse van de registratie- en vergoedingsmogelijkheden en draagt diverse strategieën aan om het registratieproces en vergoedingstraject succesvol te implementeren. Haar uitstekende relaties met opinieleiders in het gynaecologisch veld en toonaangevende klinieken zijn hierbij van groot belang.

Sinds 2014 is Titus Health Care in het bezit van een farmaceutische groothandelsvergunning, zodat het autonoom importeren van geneesmiddelen uit de E.U. en het distribueren daarvan in Nederland mogelijk is.

Titus Health Care introduceerde in januari 2015 Bemfola® (follitropine alfa) op de Nederlandse markt.
Van januari 2015 tot en met medio 2020 was Titus Health Care exclusief Sales Agent voor Bemfola® namens producent Gedeon Richter. Bemfola® is een recombinant follikelstimulerend hormoon en wordt gebruikt bij anovulatie of voor het stimuleren van multi-folliculaire ontwikkeling bij vrouwen die fertiliteitsbehandelingen, zoals IVF of ICSI, ondergaan. Bemfola® wordt geleverd in een voorgevulde pen voor éénmalig gebruik.