Lisette Sier

"Werken in de gezondheidszorg zit in mijn bloed. Omdat ik mijzelf graag wil ontwikkelen ben ik de uitdaging aangegaan om buiten het ziekenhuis aan de slag te gaan. THC heeft mij deze kans geboden. De service- en klantgerichtheid die het bedrijf uitstraalt, maakt THC uniek in de commerciële gezondheidssector."

Project Manager Contraception

Lisette is primair aanspreekpunt voor verloskundigen en huisartsen in de regio Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Noord-Holland en voor de GGD en SENSE instellingen in Noord-Nederland. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service omtrent T-Safe, Multi-Safe en Ballerine en de benodigde instrumenten. 

Daarnaast ontwikkelt Lisette geaccrediteerde nascholingen, verzorgt zij bijeenkomsten en trainingen voor zorgprofessionals. Tot slot volgt zij in samenwerking met zorgprofessionals de ontwikkelingen op het gynaecologische vakgebied.

Ervaring

Lisette is in het bezit van een MBRT- diploma en heeft bijna 10 jaar ervaring als bestralingstherapeute. Hierbij had zij voornamelijk interesse in het gynaecologische gebied. Nadat zij een onderzoek mocht presenteren op het Europese ESTRO congres is bij haar het vuur aangewakkerd om meer informatie te delen. Daarom is Lisette een lifestyle blog begonnen, waarop zij een inspiratiebron kan zijn voor de Nederlandse vrouw. Dit sluit aan bij de visie van Titus Health Care: vrij om te zijn wie je bent.