Linda Hoogeboom

“Ik merkte dat ik liever in een wat kleinere organisatie wilde werken samen met een professioneel team. Ook vind ik het leuk om contact te hebben met cliënten, zodat ik een bijdrage kan leveren aan het welzijn van mensen. Dat die cliënten hoofdzakelijk vrouwen zijn, spreekt me nog eens extra aan.”

Project Manager

Samen met Annelies werkt Linda aan diverse projecten voor het portfolio anticonceptie. Zij verzorgt geaccrediteerde anticonceptie nascholingscursussen en faciliteert T-Safe en Multi-Safe trainingen bij onderwijs- en nascholingsinstanties voor zorgprofessionals. Tot slot is zij medeverantwoordelijk voor de promotie, distributie en logistiek rondom de T-Safe en Multi-Safe verkoop.

Ervaring

Linda heeft aanvankelijk een opleiding Toeristisch Management gevolgd. Daarna is zij als medewerker werkzaam geweest bij een grote touroperator.

Vervolgens heeft Linda een studie communicatie gevolgd en heeft zij als communicatieadviseur gewerkt voor verschillende bedrijven, zoals Boehringer Ingelheim, Fortis Bank Nederland en ABN-AMRO. De laatste jaren heeft Linda als ZZP’er gewerkt voor verschillende partijen.