Karlijn Horsthuis

“Voor mij is Titus Health Care het ideale bedrijf om bij te werken. Een goede sfeer op de werkplek en een leuk team. Doordat THC een klein bedrijf is, leer je ontzettend veel over hoe een bedrijf in elkaar zit en krijg je veel mee van allerlei zaken. De werksfeer is prettig: hard werken wordt afgewisseld met humor en gezelligheid. Als Medical Liaison Officer ben ik de brug tussen wetenschappelijke kennis en toegang tot de markt.”

Medical Liaison Officer

Karlijn onderzoekt mogelijke toevoegingen voor het portfolio van THC. Dit betreft zowel geneesmiddelen als medische hulpmiddelen. Op deze manier blijft THC op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de gynaecologische markt. Daarnaast is ze werkzaam als projectmanager binnen de portfolio anticonceptie, ten behoeve van nascholing, ondersteuning en promotie bij zorgprofessionals, met name verloskundigen.

Ervaring

Karlijn heeft in 2015 haar master Biomedical Sciences aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Binnen deze master volgde ze het traject ‘Science, Business & Policy’, dat bestond uit zowel bedrijfs- als beleidsmatige vakken. Voor het afsluitende deel van haar master liep zij stage bij Titus Health Care. Gedurende deze periode heeft Karlijn vier producten onderzocht die een mogelijke toevoeging voor het portfolio van THC konden vormen.

Na afloop van haar studie is Karlijn aangesteld als Medical Liaison Officer bij THC.