Jennifer Wilkes

"Na ruim 18 jaar in de oncologische zorg gewerkt te hebben, merkte ik dat het tijd was voor verandering. De overstap naar de commerciƫle sector zou niet mijn eerste keus zijn geweest, maar de manier waarop THC een brug wil slaan voor betere gynaecologische zorg in Nederland sprak mij enorm aan. Met mijn ervaring als zorgprofessional wil ik daar graag mijn steentje aan bijdragen en mijzelf verder ontplooien."

Project Manager Gynaecology

Jennifer is primair aanspreekpunt voor gynaecologen, apothekers en inkopers in Noord-Nederland en verloskundigen en huisartsen in de regio Overijssel, Gelderland en Utrecht. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service omtrent T-Safe, Multi-Safe en Ballerine en de benodigde instrumenten.

Daarnaast verzorgt Jennifer bijeenkomsten, geaccrediteerde nascholingen en trainingen voor zorgprofessionals. Tot slot volgt zij in samenwerking met zorgprofessionals de ontwikkelingen op gynaecologisch vakgebied.

Ervaring

Jennifer heeft bijna 19 jaar ervaring als bestralingstherapeute, waarbij zij gespecialiseerd is in brachytherapie (inwendige bestraling). Hierbij was ze verantwoordelijk voor het begeleiden, behandelen en uitvoeren van complexe brachytherapie behandelingen. Naast haar werkzaamheden heeft ze het altijd leuk gevonden om haar kennis te delen tijdens o.a. klinische lessen voor verpleegkundigen. Dit sluit goed aan bij haar nieuwe functie als projectmanager gynaecologie bij Titus Health Care.