Jennifer Wilkes

"Na ruim 18 jaar in de oncologische zorg gewerkt te hebben, merkte ik dat het tijd was voor verandering. De overstap naar de commerciële sector zou niet mijn eerste keus zijn geweest, maar de manier waarop THC een brug wil slaan voor betere gynaecologische zorg in Nederland sprak mij enorm aan. Met mijn ervaring als zorgprofessional wil ik daar graag mijn steentje aan bijdragen en mijzelf verder ontplooien."

Project Manager Gynaecology

Jennifer is binnen de portfolio gynaecologie primair aanspreekpunt voor gynaecologen, apothekers en inkopers in Nederland. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service aan Nederlandse ziekenhuizen omtrent T-Safe, Multi-Safe, Ballerine, Bemfola en overige instrumenten. Daarnaast verzorgt zij bijeenkomsten, nascholingen en trainingen voor zorgprofessionals. Tot slot volgt zij in samenwerking met zorgprofessionals de ontwikkelingen op gynaecologische vakgebied.

Ervaring

Jennifer heeft bijna 19 jaar ervaring als bestralingstherapeute, waarbij zij gespecialiseerd is in brachytherapie (inwendige bestraling). Hierbij was ze verantwoordelijk voor het begeleiden, behandelen en uitvoeren van complexe brachytherapie behandelingen. Naast haar werkzaamheden heeft ze het altijd leuk gevonden om haar kennis te delen tijdens o.a. klinische lessen voor verpleegkundigen. Dit sluit goed aan bij haar nieuwe functie als projectmanager gynaecologie bij Titus Health Care.