Fertiliteit

Op het gebied van Fertiliteit is Titus Health Care exclusief Sales Agent van Bemfola (follitropine alfa) in Nederland. Daarnaast draagt zij via zusterbedrijf ARTPred bij aan de ontwikkeling en marketing van een Fertility Microbiome Profiling test (ReceptIVFity). Deze test kan voor vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen inzichtelijk maken wanneer een IVF-behandeling niet zal helpen bij het zwanger worden.

 

Bemfola

Titus Health Care is exclusief Sales Agent van Bemfola® (follitropine alfa) in Nederland.
Sinds januari 2015 is het door Finox Biotech AG ontwikkelde Bemfola® verkrijgbaar.
Bemfola® is een recombinant follikelstimulerend hormoon en wordt gebruikt bij anovulatie of voor het stimuleren van multi-folliculaire ontwikkeling bij vrouwen die fertiliteitsbehandelingen, zoals IVF of ICSI, ondergaan. Bemfola® wordt geleverd in een voorgevulde pen voor éénmalig gebruik.
Voor informatie over de samenstelling en eigenschappen van follitropine wordt verwezen naar het farmacotherapeutisch kompas en de bijsluiter.

Bemfola

ReceptIVFity

Zusterbedrijf ARTPred heeft in samenwerking met het Rotterdamse Erasmus MC en de Vrije Universiteit Amsterdam een nieuwe fertiliteitstest (ReceptIVFity) ontwikkeld. De ReceptIVFity-test geeft vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen inzicht in de kansen in IVF of ICSI op basis van het microbioom profiel.
Deze test is gedurende de ‘ReceptIVFity-I studie’ gevalideerd in acht Nederlandse ivf-klinieken. De ReceptIVFity-test is CE-IVD  gecertificeerd. ReceptIVFity wordt nog niet vergoed, maar is in een select aantal ivf-klinieken al wel beschikbaar. Meer informatie over deze test op www.receptivfity.com.

ReceptIVFity