Anticonceptie

Titus Health Care is exclusief distributeur van anticonceptiespiralen (IUD’s) in Nederland voor Eurim Pharm GmbH. Ze verzorgt de volledige registratie, distributie, communicatie en verkoop van de T-Safe® (TCu 380A), de Multi-Safe® (CU 375) short en de Multi-Safe® (CU 375) anticonceptiespiralen via groothandels, apothekers, gynaecologen, huisartsen, verloskundigen en vrouwen.

T-Safe

De T-Safe® anticonceptiespiraal is sinds oktober 2010 beschikbaar voor de Nederlandse vrouw. Het T-Safe® koperspiraaltje is een betrouwbare, duurzame en hormoonvrije anticonceptie methode. Ideaal voor vrouwen die hun natuurlijke cyclus willen behouden. De bijwerkingen zijn over het algemeen minimaal. Volgens het Nederlands Huisartsen Genootschap is de T-Safe® de meest betrouwbare koperspiraal. De T-Safe® spiraal heeft als enige een geregistreerde verblijfsduur van 10 jaar.

Alle informatie over de T-Safe is te vinden op www.t-safe.nl.

T-Safe CU 280A QL

Multi-Safe short

Het Multi-Safe® CU 375 short koperspiraaltje is sinds 1 augustus 2014 beschikbaar op de Nederlandse markt. Deze kleine variant koperspiraal is geschikt voor vrouwen die niet in aanmerking komen voor de T-Safe® spiraal, bijvoorbeeld vrouwen die een (te) kleine baarmoeder hebben. De Multi-Safe® CU 375 short heeft een geregistreerde verblijfsduur van 5 jaar.

Alle informatie over de Multi-Safe short spiraal is te vinden op www.multi-safe.nl.

T-Safe CU 280A QL

Multi-Safe

De koperspiraal Multi-Safe® CU 375 is sinds 1 maart 2016 op de Nederlandse markt gebracht. De Multi-Safe is een generieke variant van de uit de handel genomen Multiload-Cu 375, met identieke afmeting en hoeveelheid koper. De Multi-Safe heeft een geregistreerde verblijfsduur van 5 jaar.

Alle informatie over de Multi-Safe spiraal is te vinden op www.multi-safe.nl.

T-Safe CU 280A QL