Daniëlle van Veen

“Het dagelijks werken met de uitdagingen van medisch vertaalwerk heeft mijn interesse in de medische sector gewekt. Mijn functie bij Titus Health Care is een logische vervolgstap, waarbij ik de meerwaarde die THC wil bieden voor de Nederlandse vrouw een mooi uitgangspunt vind.”

Project Manager Gynaecology

Daniëlle is primair aanspreekpunt voor gynaecologen, apothekers en inkopers in Zuid-Nederland en voor verloskundigen en huisartsen in de regio Brabant en Limburg. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service omtrent T-Safe, Multi-Safe en Ballerine en de benodigde instrumenten.

Daarnaast ontwikkelt Daniëlle geaccrediteerde nascholingen, verzorgt zij bijeenkomsten en trainingen voor zorgprofessionals. Tot slot volgt zij in samenwerking met zorgprofessionals de ontwikkelingen op het gynaecologische vakgebied.

Ervaring

Daniëlle heeft een bachelordiploma Nederlandse Taal en Cultuur behaald aan de Universiteit Leiden, gevolgd door een masterdiploma Journalistiek en Nieuwe Media, eveneens in Leiden. Na het behalen van deze diploma’s is zij als projectmanager en later als leidinggevende aan de slag gegaan bij een vertaalbureau, waar zij zich met name richtte op medisch gespecialiseerd vertaalwerk.