Daniëlle van Veen

“Het dagelijks werken met de uitdagingen van medisch vertaalwerk heeft mijn interesse in de medische sector gewekt. Mijn functie bij Titus Health Care is een logische vervolgstap, waarbij ik de meerwaarde die THC wil bieden voor de Nederlandse vrouw een mooi uitgangspunt vind.”

Project Manager

Daniëlle is binnen de portfolio gynaecologie primair aanspreekpunt voor gynaecologen, apothekers en inkopers in Nederland. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service aan Nederlandse ziekenhuizen omtrent T-Safe, Multi-Safe, Bemfola en overige instrumenten. Daarnaast verzorgt zij bijeenkomsten, nascholingen en trainingen voor zorgprofessionals. Tot slot volgt zij in samenwerking met zorgprofessionals de ontwikkelingen op gynaecologische vakgebied.

Ervaring

Daniëlle heeft een bachelordiploma Nederlandse Taal en Cultuur behaald aan de Universiteit Leiden, gevolgd door een masterdiploma Journalistiek en Nieuwe Media, eveneens in Leiden. Na het behalen van deze diploma’s is zij als projectmanager en later als leidinggevende aan de slag gegaan bij een vertaalbureau, waar zij zich met name richtte op medisch gespecialiseerd vertaalwerk.