Carolien Kerstholt

Na mijn afstuderen wil ik mijn biomedische achtergrond inzetten om op zoek te gaan naar nieuwe producten voor de portfolio van Titus Health Care. In deze open omgeving leer ik van dichtbij hoe wetenschappelijk kennis wordt toegepast in de praktijk en écht toegevoegde waarde biedt voor de samenleving.

Medical Advisor

Carolien houdt het team van Titus health Care op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de gynaecologie. Zo vertaalt zij wetenschappelijke studies naar nieuwe inzichten voor de praktijk en deelt deze in nieuwsbrieven en social media. Daarnaast besteedt zij veel tijd aan het zoeken naar nieuwe gynaecologische producten voor de Women’s Health portfolio van Titus Health Care.

Ervaring

Carolien heeft aan de Universiteit Groningen de master Biomedical Sciences afgerond met als specialisatie Science, Business & Policy. Na het behalen van haar diploma is zij bij Titus health Care aangesteld als Medical Advisor.

In haar vrije tijd is Carolien op landelijk niveau als vrijwilliger actief betrokken bij verschillende projecten van Scouting Nederland.