Annelies Koop

“Via mijn vrijwilligerswerk als projectcoördinator in Peru heb ik Judith leren kennen en werd ik gevraagd om te werken bij Titus Health Care. In korte tijd heb ik het bedrijf en haar filosofie leren kennen en ben ik verantwoordelijk geworden voor een breed takenpakket. De meerwaarde die wij de Nederlandse vrouw willen bieden en onze persoonlijke benadering richting de zorgprofessional spreken mij erg aan. Onderdeel zijn van dit kleine maar betrokken team ervaar ik als zeer inspirerend en leerzaam.”

Project Manager

Annelies is binnen de portfolio anticonceptie verantwoordelijk voor diverse projecten. Zo verzorgt zij geaccrediteerde anticonceptie nascholingscursussen en faciliteert zij T-Safe en Multi-Safe trainingen bij onderwijs- en nascholingsinstanties voor zorgprofessionals.
Tevens ondersteunt Annelies verloskundigen bij de nieuwe ontwikkelingen rondom het plaatsen van spiralen en faciliteert zij abortusklinieken bij de anticonceptiezorg. Tot slot is zij medeverantwoordelijk voor de promotie, distributie en logistiek rondom de T-Safe en Multi-Safe verkoop.

Ervaring

Annelies heeft haar Master in Culture, Organization en Management behaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, na haar Bachelor in Culturele Antropologie en Criminologie in Leiden. Na haar afstuderen is zij vertrokken naar Peru om Stichting El Fuego als projectmanager te ondersteunen bij hun programma tegen ondervoeding van kinderen in de buitenwijken van Ayacucho.